Ottestadhallen

Ottestadhallen booker du hos oss

Stangehallen administrerer booking og tildeler/setter opp treningstider i Ottestadhallen

Ottestadhallen

Ottestadhallen har et treningsareal som tilsvarer kravene til en full håndballbane. Arealet kan deles opp slik at det blir 3 minihåndballbaner. I hallen er det utstyr til håndball stor bane, håndball minibane, basketball, volleyball, innebandy, tennis og badminton. Hallen har 3 sett garderober (6 garderober) til bruk for innendørs og utendørs aktivitet. I tillegg er Ottestadhallen utstyrt med teleskoptribune for andre kulturarrangement. Det er en samlet tribunekapasitet på ca 650 sitteplasser når teleskoptribunen benyttes. Ottestadhallen ble tatt i bruk høsten 2015.

Stange kommune har inngått samarbeid med Stangehallen ved utleie av hallen. Stangehallen administrerer booking og tildeler/setter opp treningstider i Ottestadhallen, samt stiller med hallvert. Det innebærer at alle spørsmål knyttet til forhold rundt leie av Ottestadhallen og tildelte treningstider, skal rettes til Stangehallen.

Treningstidene i Ottestadhallen er mandag – torsdag kl. 16.00 – kl. 22.00 og fredager kl. 16.00 – kl. 21.00. Hallen er stengt i skoleferier, helger og på offentlige helge- og høytidsdager. Åpningstiden forutsetter at det er utleie i hallen.

I likhet med Stangehallen tilbyr Ottestadhallen rabatterte priser på samme vilkår til lokale idrettslag som har aktiviteter for utøvere under 19 år.

Ottestadhallen har adresse Gubberudvegen 42, 2312 Ottestad. Når det er utleie i hallen, kan hallvert treffes på telefon 948 84 554.

Stange kommune ønsker dere velkommen til hyggelige trenings- og arrangementsopplevelser i Ottestadhallen.

Stange kommune, Eiendomsavdelingen, 1. juni 2016, rev. 15.april 2021