Mulighetenes idrettshall

Mulighetenes idrettshall

Stangehallen har 5 000 m2 idrettsgulv og dekker totalt en gulvflate på over 12 000 m2.

Hallen egner seg derfor ikke bare til store idrettsarrangement, men også til messer, konserter, utstillinger store bespisninger og andre massemønstringer. Vi har også eget lokale for dans, teaterforestillinger og foredrag.

Håndball

Hallen har fire håndballbaner for turneringer og trening, og en sentral bane for kamper med stort publikum. Det kan også spilles minihåndball på 6 baner samtidig.

Alle banene har elektroniske tidsur/scorings-tavler og annet nødvendig utstyr til sekretariat.

Innendørssykling

Med sine doserte svinger er hallen godt egnet for innendørssykling. For å ivareta sikkerheten er det sammen med Indre Østlandet Syklekrets utarbeidet eget regelverk.

Fest

Stangehallen kan innredes til små og store selskaper og festarrangement. I idrettshallen kan det dekkes til 2 500 personer. Til tross for stort areal har hallen en intim og hyggelig atmosfære som gjør den velegnet til slike arrangement.

Bedriftsarrangement

Stangehallen har gode erfaringer med å arrangere tema-/aktivitetsdager for bedrifter. Et moderne treningssenter og en stor idrettshall gir unike muligheter for variert trening og ulike aktiviteter.

Vil din bedrift styrke samhold og fylle på med overskudd og kunnskap om trening, aktivitet og kosthold har vi godt kvalifiserte medarbeidere som hjelper til med dette.

Friidrett

Løp: 80m sprint-bane, 60m konkurranse-bane og 200m rundbane med seks løpebaner og doserte svinger.
Lengde/tresteg: trenings- og konkurranse-grop.
Høyde: flere muligheter samtidig.
Stav: trenings- og konkurransekasse.
Kule: gummikule eller stålkule på spesialunderlag.

Innebandy/andre idretter

Hallen har faste installasjoner og baneoppmerking for flere ballidretter som for eksempel innebandy, volleyball, basketball, badminton og tennis. Fotball kan trenes på enkelt bane eller ved at vi slår sammen bane 2 og 3 til stor bane, ca. 40 x 44 meter.

Musikal

Hallen har gode forhold til konserter av ulike slag, og gjennom årene har en rekke artister hatt konserter og dansegallaer hos oss.

Utstillinger

Hallens store gulvflate gir store muligheter for å arrangere ulike typer utstillinger, julemesser og andre hendelser.

Dansesal/teatersal

Vi har egen dansesal/teatersal som kan benyttes til mindre konserter, teaterforestillinger, danseoppvisninger og som auditorium. Her er amfi med plass til 150 personer, og salen er utstyrt med speil og barrer for danseundervisning.

Samlinger/camping

Hallen har vært arena for mange ulike samlinger (landstreff, konfirmantsamlinger osv.), og stor parkeringsplass gir mulighet for overnatting i campingvogn.