Ordensregler

Ordensregler i Ottestadhallen

Noen regler å følge for at alle skal ha best utbytte av trening og arrangement...

Ordensregler

 • Brukere
  Det må være bestilt treningstid eller gjort forhåndsavtale før man kan benytte noen deler av idrettshallen. Opphold på banene før avtalt tid er ikke tillatt. Selv om noen av banene er helt eller delvis ledige kan man ikke ta disse i bruk før avtalt/bestilt tid.
 • Idrettsutstyr i hallen
  Idrettsutstyr som ikke står fast oppmontert i hallen kan du selv montere. Etter bruk må du huske å demontere utstyret og bringe det tilbake dit du fant det. Dette må skje innenfor den avtalte treningstid. Kamp-ur, resultattavler og høyttaleranlegg brukes normalt ikke under trening. Skal utstyret brukes under kamper/konkurranser må du sørge for å få opplæring av hallvert. Lagsutstyr som baller til de ulike idretter, innebandykøller og vester må lagene stille med selv. Ved bruk av ball skal denne ikke sparkes eller kastes over nettene. Bruk av spesielt utstyr må avklares med hallen på forhånd.
 • Sko
  Ta en titt på joggeskoene dine. Enkelte joggeskotyper med svarte såler setter stygge merker på gulvet. Har du slike sko, kan de ikke brukes i hallen. Det forventes at du benytter innesko.
 • Klister
  I idrettshallen er det kun lov å bruke vannbasert klister. Klisteret skal oppbevares i bokser og påføres fingrene i innbytterommet over søppeltrallene som er satt ut. Klister på skoene og andre steder på kroppen er ikke tillatt, og dette forbudet er absolutt! All bruk av harpiks og klister tilsatt venetiansk terpentin er forbudt. Klisteret skal fjernes fra fingrene før man forlater banen. Klubbene er ansvarlige for at alle spillere kjenner reglene og følger disse. På treninger er det trenere og hallvert som er ansvarlig for at reglene følges, og ved kamper er det arrangør som skal sørge for at reglene blir fulgt. Håndball med stil er også rene idrettshaller!
 • Garderobene
  Det er viktig at alle bruker riktige garderober. Bruk den garderoben som er tildelt det treningspartiet du er med på. Dette står angitt på en tavle ved inngangen. Helst bør du ikke bruke mer enn 20 minutter i garderoben etter at du er ferdig med treninga. Det er ikke tillatt å bruke sko i dusjområdet eller kaste ball i garderoben. En ting til når det gjelder garderobene: selv om du er ærlig er det dessverre ikke alle som er det. Pass derfor på at du ikke lar penger, mobiltelefoner eller verdisaker ligge igjen når du ikke er der selv. Vi kan dessverre ikke ta noe ansvar hvis noe skulle forsvinne. Det finnes låsbare skap i garderobene for oppbevaring av mindre gjenstander. Her må du benytte egen hengelås.
 • Barn
  Vi henstiller til foreldre som har med sine barn i hallen om ikke å la de løpe rundt uten oppsyn. Det er teknisk utstyr og andre innretninger som barna kan skade seg på. Vi tar ikke ansvar hvis noe skulle skje. Under voksnes trening i idrettshallen må barn oppholde seg på tribunen Det er forbudt for barn som ikke deltar i organisert aktivitet å oppholde seg på banene i idrettshallen.

Sist revidert 23.3.2021